View Single Post
Staro 12-11-2008, 02:06 PM   #5 (permalink)
danja
Junior Member

Registrovan: Mar 2008
Send a message via MSN to danja
Uobičajeno ???: ???: Letovanje 2009

Quote:
Originally Posted by sweet021
Naredne sezone suprug i ja planiramo da sa decom idemo po prvi put u Grcku. Zbog njih nam je vazno da put ne bude previse naporan a i da je destinacija prilagodjena njima. Sta predlazete?

Hvala puno.
Izbor letovalista zavisi prvenstveno od interesovanja odredjene osobe ali ja bih Vam predlozila Polihrono na Halkidikiju. Udaljeno je oko 90 km od Soluna , put nije naporan, a mesto je prilagodjeno porodicnom odmor. Plaza je siroka, pescana i ulaz u more je postepen. Hanioti je udaljen 4 km od Polihrona a Pefkohori 8 km tako da mozete i da se prosetate do Haniotija ili odete busom do Pefkohorija karta je oko 1.5 € . Takodje Polihrono je jos uvek jeftinije od Haniotija i Pefkohorija. Na Olimpskoj rivijeri bih preporucila Nei Pori a kao trecu opciju Stavros koji se nalazi na putu prema Kavali i Tasos. Oba mesta u zaledju imaju planine tako da se tu mesa planinski i morski vazduh i veceri su prijatne . Sva mesta su udaljena oko 90 km od Soluna tako da mozete to iskoristiti i za posetu vodenom parku gde ce Vasa deca sigurno uzivati. U svakom slucaju uvek mozete svratiti u agenciju i pre pocetka sezone da na vreme saznate jos vise o ovim mestima.
Pozdrav