View Single Post
Staro 19-11-2008, 01:24 PM   #8 (permalink)
danja
Junior Member

Registrovan: Mar 2008
Send a message via MSN to danja
Uobičajeno ???: ???: Letovanje 2009

Quote:
Originally Posted by nesha
Verovatno vec kao iskusni putnik obisli ste mnogo zemalja. Iako su kod nas vrlo popularne destinacije Grcka, Turska, Crna Gora, Bugarska, Egipat, Tunis i sl. i to najvise zbog cena i viza, po vasem misljenju, kojoj od ovih zemalja biste dali prednost za planiranje letovanja na njenim destinacijama? Hvala.
Izbor destinacije za letovanje kao sto sam vec jednom rekla je pored ostalog i stvar ukusa. Poznajem stranke koji 20 godina idu u letovaliste Paralia u Grckoj gde ja licno ne bih isla. Ali moj neki izbor bi bio Turska grad Marmaris i Fetije, Grcka ostrva, Egipat Hurgada sa predivnim Rajskim ostrvom , belim peskom, pravi raj za ronioce je Crveno more, a kao nesto sto je zanimljivije od ove uobicajene ponude je letovanje u Spaniji sa usputnim obilascima Italije i Francuske i sa 7 punih pansiona u Lloret de mar-u. Na Vama je da dodjete u agenciju sa nekom okvirnom idejom kako bi trebao da izgleda Vas godisnji odmor pa da onda zajedno pronadjemo najidealniju destinaciju za Vas.
Pozdrav