Tema: Zakintos
View Single Post
Staro 25-06-2008, 06:49 PM   #7 (permalink)
kaja81
Junior Member

Registrovan: Mar 2008
Uobičajeno Odg: Zakintos

Quote:
Originally Posted by jana
I ja idem na Zakintos ove godine,vidim da je ovo stara tema ali me je samo zanimalo ako neko može da mi kaže kakve su cene vanpansionske usluge na Zakintosu (hrana ,pi?e,kafa,restorani,prodavnice...)
Ono sto ti mogu reci jeste da je Zakintos skuplji od, na primer severne Grcke. Englezi su tamo najbrojniji i cene su uglavnom prilagodjene njihovoj plateznoj moci, ali i pored toga nije nista strasno. Primera radi, sokovi u restoranima krecu se od 2-3.5 eur, pivo 2.5eur, voda u prodavnicima je 1.5 eur/1.5l, hleb 0.70 eur, voce je jaaako skupo, mi smo na primer kupovali vocnu salatu za 1.5 eur, i tu imas svega po malo..probaj obavezno. Sladoled Delta - najjeftiniji je bio 2 eur. Sto se restorana tice, rucak/vecera za dvoje uglavnom staje oko 20 eur, i to samo ono osnovno: glavno jelo i pice. Ocekuj nasrtljive konobare, koji cete bukvalno uvlaciti u restoran ukoliko samo malo zastanes pored menija...ali su jako ljubazni i prijatni. Mene je Zakintos ostaovio bez daha ( i praznog novcanika, xexe) verujem da ce i tebe ocarati
kaja81 je odsutan trenutno   Reply With Quote