Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Turističke destinacije > Afrika

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 28-03-2009, 06:18 PM   #1 (permalink)

Registrovan: Mar 2009
Uobičajeno Taba ili ?

Isla bih ponovo u Egipat na letovanje , mesto Taba ,da bih obisla Jerusalim. Da li je neko upoznat sa tom destinacijom. Konteova ponuda...
Kimberli je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 30-04-2009, 08:53 AM   #2 (permalink)

Registrovan: Apr 2009
Send a message via ICQ to Blackberry
Uobičajeno Odg: Taba ili ?

mi se spremamo ove godine za Tabu u septembru i koliko sam se raspitala kod ljudi koji su bili kažu da je letovalište odli?no, i da su hoteli svi extra. Idemo preko Conte-a jer koliko sam videla, za sada, samo oni imaju ponude. Najviše mi je zbog izleta koji mi se ?ine super i to ne treba propustiti. Cene izleta su 150 e Jerusalim, 180e Petra i 65e Kairo, dok su ostali po 20-40 eura. Temperature su užasno visoke ali....leto je to!!!
Blackberry je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 31-05-2009, 10:57 AM   #3 (permalink)

Registrovan: May 2009

Ja planiram ako sve bude ok,da putujem u julu u aranzmanu Conte travell 22.07-02.08 hotel Sonesta alinclusive 5*...
kosmajac je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 31-05-2009, 07:18 PM   #4 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008

Pozdrav svima

Zanima me da li neko zna, osim Conte-a da li jos neka agencija ima aranzmane za Tabu? Ovi aranzmani od Contea su mi mnogo skupi >
Kristy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 01-06-2009, 01:02 PM   #5 (permalink)

Kristy, ovo je za sad jedina agencija u Srbiji koja je ponudila Tabu za leto 2009.. veruj mi da ovaj nivo usluge Al+hot 5* neces naci nigde povoljnije veruj mi ja sam sve pregledao,pretreso sve agencije uzduz i popreko....A i u Tabu se prevashodno ide zbog blizine Izraela(320km) i Jordana..i izleta tamo,kapiras?ako imas takvih namera onda Taba da....u drugom slucaju najbolje potrazi nesto drugo,skromnije i jeftinije(moj savet) Dakle za mene ce Taba pretstavljati,bazu za odmor, odakle planiram da putujem do Jerusalima-Mrtvo more,Jordan-Petra i sl...
Staro 01-06-2009, 07:04 PM   #6 (permalink)
Junior Member

Quote:
Originally Posted by kosmajac
Kristy, ovo je za sad jedina agencija u Srbiji koja je ponudila Tabu za leto 2009.. veruj mi da ovaj nivo usluge Al+hot 5* neces naci nigde povoljnije veruj mi ja sam sve pregledao,pretreso sve agencije uzduz i popreko....A i u Tabu se prevashodno ide zbog blizine Izraela(320km) i Jordana..i izleta tamo,kapiras?ako imas takvih namera onda Taba da....u drugom slucaju najbolje potrazi nesto drugo,skromnije i jeftinije(moj savet) Dakle za mene ce Taba pretstavljati,bazu za odmor, odakle planiram da putujem do Jerusalima-Mrtvo more,Jordan-Petra i sl...
Dobro, hvala za savet Mada, meni je licno malo glupo da neko daje tolike pare za all inclusive boravak ako ce najmanje vremena provoditi u tom letovalistu, koji bi kako ti kazes sluzio kao baza. Ali dobro, svako ima svoje razloge. Uglavnom kada ljudi uzimaju all inclusive aranzmane ne izlaze dalje od hotela i privatne plaze.
Pozzz.
Staro 02-06-2009, 11:01 AM   #7 (permalink)

Quote:
Originally Posted by Kristy
Quote:
Originally Posted by kosmajac
Dobro, hvala za savet Mada, meni je licno malo glupo da neko daje tolike pare za all inclusive boravak ako ce najmanje vremena provoditi u tom letovalistu, koji bi kako ti kazes sluzio kao baza. Ali dobro, svako ima svoje razloge. Uglavnom kada ljudi uzimaju all inclusive aranzmane ne izlaze dalje od hotela i privatne plaze.
Pozzz.
Nazalost,ne postoji trenutno drugaciji aranzman za Tabu osim allinclusive...a ovi izleti su 2 dana od 11 dakle ne vidim sta je tu ne logicno???osim cifre tj.cene
Staro 04-06-2009, 10:18 AM   #8 (permalink)
Junior Member

Evo samo jedna informacija za sve one koji zele da posete Tabu, da je i KonTiki izbacio ponudu za ovu destinaciju. Mada je Conte trenutno malo povoljniji... i pozdrav za Kosmajca
Staro 04-06-2009, 06:21 PM   #9 (permalink)

Xvala Kristy ,idem da pogledam...sada i ako sam rezervisao sa Connte travelom.... ma ko zna mozda se i vidimo u Tabi
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja