|
|
 |
24-07-2008, 08:59 PM
|
#1 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Jul 2008
|
Ohrid
Sredinom avgusta putujem za Ohrid sa drugaricom. Kakva su vasa iskustva sa Ohrida, sta preporucujete da se vidi i obidje?
|
|
|
25-07-2008, 12:51 PM
|
#2 (permalink)
|
|
Guest
|
Odg: Ohrid
Ohrid je predivan. Svako ko bude imao prilike treba da ode i vidi sve njegove znamenitosti.Tu je naravno neizostavno krstarenje do Sv. Nauma, preporucio bih brod Cristina Royal. Crkve su prelepe, najveci utisak ostavlja crkva Sv. Jovana Bogoslova, koja je sva u cvecu i zelenilu, odatle se pruza fantastican pogled na jezero. Zatim crkva Sv. Sofije i Sv. Klimenta, Somoilova tvrdjava, galerija ikona, anticki teatar... Grad je jako cist, i odise nekom mediteranskom atmosferom, bar sam ja imao utisak kao da se nalazim na moru. I kada ste vec tamo, idite i do Struge, prelep mali gradic.
|
|
|
|
08-08-2008, 09:12 PM
|
#3 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Jul 2008
|
E hvala puno.A kakve su vanpansionske cene,jel skupo?
|
|
|
05-05-2009, 03:32 PM
|
#4 (permalink)
|
Registrovan: May 2009
|
Juce sam se vratila sa Ohrida,bila sam 4 dana tamo i mogu vam reci da je prelepo,iako je vreme malo bilo sareno uspeli smo da obidjemo sve znamenitosti Ohrida,da obidjemo manastir sv.Nauma,krstarimo po Crnom Drimu koji ima bozansku boju,a sto se tice jezera ono ima boju neba,cisto,prozirno i veoma plavo. Mestani su jako ljubazni i gostoprimljivi,cene su slicne nasim,hrana odlicna,sve u svemu ima sta da se vidi i da se u svemu tome uziva. S obzirom da mi je ovo prva poseta Ohridu prezadovoljna sam i nadam se da cu jos mnogo puta uzivati u njemu. Svima preporucujem da posete ovo mesto jer odise nekom cudnom toplinom koja vas tera da jos mnogo puta posetite ovo mesto,verujte mi divno je! Pozdrav od mene!!!
|
|
|
05-05-2009, 04:41 PM
|
#5 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Nov 2008
|
Quote:
|
Originally Posted by Slavica81
Juce sam se vratila sa Ohrida,bila sam 4 dana tamo i mogu vam reci da je prelepo,iako je vreme malo bilo sareno uspeli smo da obidjemo sve znamenitosti Ohrida,da obidjemo manastir sv.Nauma,krstarimo po Crnom Drimu koji ima bozansku boju,a sto se tice jezera ono ima boju neba,cisto,prozirno i veoma plavo. Mestani su jako ljubazni i gostoprimljivi,cene su slicne nasim,hrana odlicna,sve u svemu ima sta da se vidi i da se u svemu tome uziva. S obzirom da mi je ovo prva poseta Ohridu prezadovoljna sam i nadam se da cu jos mnogo puta uzivati u njemu. Svima preporucujem da posete ovo mesto jer odise nekom cudnom toplinom koja vas tera da jos mnogo puta posetite ovo mesto,verujte mi divno je! Pozdrav od mene!!!
|
Pozdrav.
Reci mi gde si odsela, privatan smestaj ili neki hotel? Kakve su cene smestaja? Ja bih jako volela ovog leta da odem do Ohrida, nikada nisam bila, a svi govore da je prelep. I jos nesto ;D
Da li preporucujes da se ide individualno ili ipak preko neke agencije? Hvala i veliki pozdrav.
|
|
|
14-05-2009, 04:12 PM
|
#6 (permalink)
|
Registrovan: May 2009
|
Pozdrav SSanja,
S obzirom da sam prvi put bila na Ohridu isli smo preko agencije,smestaj nam je bio u centru Ohrida ,u novoj stambenoj zgradi kod poste,tacnije u samom centru kod spomenika i pristanista,nas je za 3 dana sve iskostalo 60 eura sa prevozom,mada kada bi isla u svojoj reziji ,znaci platis samo put a tamo sama nadjes smestaj,jer ima dosta ljudi koji cekaju autobuse i nude turistima smestaj,verovatno bi bilo jeftinije. U sezoni aranzman od 8 dana kosta od 60 do 100 eura sa prevozom,tako su nam rekli ovi iz agencije,mada sam ja proverila preko neta i videla da je tacno,cene se krecu u zavisnosti od smestaja. Sve ostale cene su slicne nasim,mada moze se nacu i nesto jeftinije,hrana im je odlicna,oni su veoma ljubazni,sta drugo da ti kazem prelepo je ,ja sam odusevljena, pa ti toplo preporucujem da odes tamo i uveris se sama u to,veruj mi neces se pokajati. Pozdrav
|
|
|
23-11-2009, 01:05 PM
|
#7 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Nov 2009
|
Ljudi Ohrid je preljep i sve u njega  Nadam se da ce opte posetiti Makedonija. I to na zimo, mozda bi mogli skijati na Mavrovu, Popovu Sapku ili Kozuf.
Evo vam nesto da koristi. Ovde ima Ohrid hotels koliko hocete.
Evo i par slikama iz Ohrida grada (sorry for bad language):
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Pravila Postanja
|