|
|
 |
24-03-2008, 09:28 PM
|
#1 (permalink)
|
|
Guest
|
Tasos
Kakvi su hoteli na Tasosu i uopste, kakva su iskustva sa letovanja na Tasosu?
|
|
|
|
25-03-2008, 05:42 PM
|
#2 (permalink)
|
Registrovan: Mar 2008
|
Odg: Tasos
Slusajuci druge, Tasos je divan. Meni licno je bio veliko razocarenje.
Nema toliko zelenila koliko tvrde, mesta su poprilicno neodrzavana, bar u Pefkariju i Potosu.
Hotel Esperia je opsta katastrofa, ne znam ko ga je uopste kategorisao. Najgori deo je bila hrana, svako jutro isti dorucak 10 dana, puding u vodi su bili kolaci a neka jela su sluzili sa jednim priborom, kome viljuska kome kasika, snadji se sam. Uzas!
More jeste cisto ali od 10. do 20. juna ledeno. Ima malo talasa ali je podnosljivo. Najlepsa je Rajska plaza, pesak je predivan, a ima mnogo plicaka.
Kolaci u poslasticarnici u Potosu su prelepi, vau kada se setim!
Isplati se iznajmiti auto i obici ostrvo.
Mozda bi imala lepse utiske da nije bilo tog hotela.
|
|
|
26-03-2008, 09:56 PM
|
#3 (permalink)
|
|
Moje iskustvo sa Tasosa je veoma pozitivno, i svima bih ovo ostrvo preporucio. Letovao sam prosle godine u Potosu - vila Paris, i sto se same vile tice prezadovoljni smo bili (udaljena je od plaze oko 300m, smestena je u veoma mirnom delu, sobe ciste i lepo uredjene, posteljinu i peskire su nam menjali na svaka 3 dana, potpuno opremljeni apartmani, zaista jako lepo), tako da sto se hotela tice ne znam mnogo, mada i ove godine planiramo devojka i ja da posetimo ponovo Tasos, i da ovog puta odsednemo u nekom hotelu...zato, ako ima neko da preporuci neki hotelcic, zahvalan sam mu unapred ;D
Pozdrav.
|
|
|
02-04-2008, 03:09 PM
|
#4 (permalink)
|
Registrovan: Apr 2008
|
Plelepo ostvo. Najbolje je iznajmiti auto na nekoliko dana i obici ga celog, jer najlepse plaze su uglavnom udaljene od turistickih mesta, i ako ih ne posetite kao da i niste bili na tasosu. Aliky plaza je fantasticna kao i Paradise beach, imate utisak kao da ste na nekom egzoticnom ostrvu.
Za rent a car agenciju preporucujem Hermes, najpovoljniji su a vlasnica je neka srpkinja, tako da mozete dobiti i popust ;D
|
|
|
22-05-2008, 12:30 PM
|
#5 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Apr 2008
|
Jel bi mogao neko da mi kaze, koje je najbolje letovaliste na Tasosu, za nas mladju raju
|
|
|
27-05-2008, 04:16 PM
|
#6 (permalink)
|
|
Quote:
|
Originally Posted by simex
Jel bi mogao neko da mi kaze, koje je najbolje letovaliste na Tasosu, za nas mladju raju 
|
Ja bih ti preporucio Limenas, sto se zabave tice najbolji je..ali zato ima losu plazu. Mozda ne bi bilo lose da se smestis u Limenasu zbog zabave i provoda,a za plaze i obilazak tu ti je rent a car. Svakako je steta ne obici celo ostrvo, a ako imas auto potpuno je svejedno gde ces biti smesten. Inace ceo Tasos je sinonim za porodicno letovanje, tako da je provod sveden samo na nekoliko lokala i diskoteka.
|
|
|
29-07-2008, 01:02 PM
|
#7 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Jul 2008
|
Poslednjih nekoliko godina na letovanje odlazim u Grcku, tako da vec mogu da uporedjujem gde mi je bilo manje dobro a gde vise, gde su plaze bolje, gde je skuplje a gde jeftinije. Na skali od 1-10 Tasos dobija 7. Ja sam bila u Pefkariju, i umrla bih od dosade sa sam tamo provela svih 10 dana. Mesto se i ne moze nazvati mestom, jer se sastoji od svega nekoliko vila i restorana i to je to. Cak ni prodavnicu nema, morali smo u Potos ici da bi kupili sta nam je bilo potrebno. Ali zato je plaza jako lepa, pescana. Mana joj je sto je omanja, i u spicu sezone postane tesna za sve te ljude. Mi smo iznajmili auto, malu KIU, kostalo nas je oko 20eur po danu, i obisli celo ostrvo. Najlepsa plaza je ubedljivo Makriamos, mada ni Golden beach i Aliky ne zaostaju.
|
|
|
31-10-2008, 05:33 PM
|
#8 (permalink)
|
|
Junior Member
|
???: Odg: Tasos
Quote:
|
Originally Posted by simex
|
Tasos mozda nije najbolje resenje ako trazis dobar provod
|
|
|
10-07-2009, 11:39 PM
|
#9 (permalink)
|
Registrovan: Jul 2009
|
slican utisak kao Kristy, uz dodatak da je voda stvarno fantasticna ali meni isuvise hladna za Grcko more.
tasos je za ljubitelje divljine i prirode, ne za urbane ljude
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Pravila Postanja
|