Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Turističke destinacije > Evropa

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 02-04-2008, 03:16 PM   #1 (permalink)

Registrovan: Apr 2008
Uobičajeno Crna Gora - Petrovac

Jel bi mogao neko da mi kaze kakva je plaza u Petrovcu, kao i da mi preporuci neki privatni smestaj. Ove godine putujem sa decom, pa trazim nesto prilagodjeno njima...
spartanac je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 02-04-2008, 06:45 PM   #2 (permalink)
vujanov
Guest

Uobičajeno Odg: Crna Gora - Petrovac

Ja sam prosle godine bio u Petrovcu i zaista mi je bilo lepo. Plaza je od sitnog kamenja mada pri ulasku u vodu brige stvaraju malo veci komadi, no, sve je podnosljivo. Ako idete sa decom, mislim da je Petrovac pravi za vas jer je jako lepo i mirno mesto, bez izrazitog nocnog zivota (mada ima i toga). Smestaj vam ne mogu preporuciti jer onaj u kome sam ja boravio je malo podalje od plaze pa ako ste sa decom bas nije zgodno. Sve u svemu, imam izuzetno pozitivna iskustva pa vam toplo preporucujem da deo leta provedete tamo.
  Reply With Quote
Staro 12-04-2008, 02:39 PM   #3 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Apr 2008

U Petrovcu je plaža ok...ništa posebno, ali ipak jedna od boljih na crnogorskom primorju. Meni li?no se više dopada plaža Lu?ice, koja je jako blizu Petrovca a i gužva je manja.
simex je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 20-04-2008, 02:08 PM   #4 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Mar 2008

Quote:
Originally Posted by spartanac
Jel bi mogao neko da mi kaze kakva je plaza u Petrovcu, kao i da mi preporuci neki privatni smestaj. Ove godine putujem sa decom, pa trazim nesto prilagodjeno njima...
Sto se plaze tice, predhodni clanovi su to lepo vec opisali, Petrovac je za decu odlican...a za smestaj vami preporucujem Hotel Djuric, prelep omanji porodicni hotelcic, cini mi se da i na ovom sajtu imate njihov oglas. Najbolje je sto u sklopu hotela imaju i restoran, tako da za hranu ne morate dodatno da razmisljate. Moj savet je da vec sada rezervisete apartman jer prilicno su "trazeni".
kaja81 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 12-08-2008, 10:47 AM   #5 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008

Petrovac ne volim jer je krkljanac na plazi. nemas mesta da rasiris peskir, a u vodi non stop gledas da ne naletis na nekog. Plaza i nije neka, u vodi je sljunak, a pri ulasku krupnije kamenje koje ume da bude bolno za stopala. Prepuno je i dece, koja po nekom nepisanom pravilu neprekidno kmece i kenjkaju. mada, mozda ove godine i nije bila toliko guzva jer kako sam cula Crnogorci su "pukli" sezonu ???
Kristy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja