Warning: include(/home/maximbro/public_html/putovanjenadlanu/forum/amecache/ameinfo.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/ame_bbcode.php on line 80

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/maximbro/public_html/putovanjenadlanu/forum/amecache/ameinfo.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in [path]/includes/ame_bbcode.php on line 80

Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Empty regular expression in [path]/includes/ame_bbcode.php on line 711
Gde je snimano? - Putovanje na Dlanu Forum
Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Opšte diskusije > Opšta diskusija

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 08-08-2008, 09:20 PM   #1 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008
Uobičajeno Gde je snimano?

Pre neki dan sam gledala jednu od mojih omiljenih serija "Svi vole Raymonda", i radnja epizode je bila smestena u Italiji, u seocetu nadomak Rima. Jel moze neko da mi kaze koje je to mesto, prelepo je izgledalo. Pozelela sam da odmah otputujem tamo. Oduvek sam tako zamisljala Italiju, zaista nesto velicanstveno. Ne znam koliko je moguce da mi neko odgovori na ovo pitanje, ali bih zaista bila zahvalna na svakoj informaciji Planiram da jednog dana svoj Medeni mesec provedem tamo
Minja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 09-08-2008, 09:21 AM   #2 (permalink)
Robert
Guest

Uobičajeno Odg: Gde je snimana serija?

Znam na koju epizodu mislis, jer i sam gledam tu seriju, a naravno ko god da je gledao te dve epizode u Italiji sigurno nije ostao ravnudasan prema pejzazima i lokacijama na kojima su se scene snimale. U pitanju je mali ribarski gradic Anguillara na jezeru Bracano (Lake Bracciano ili Lago di Bracciano) udaljeno oko 30km severozapadno od Rima.
  Reply With Quote
Staro 09-08-2008, 12:24 PM   #3 (permalink)

Registrovan: Mar 2008

A gde se moze pogledati kako to mesto izgleda, mislim jel ima neki dobar sajt?
bana13 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 10-08-2008, 10:52 AM   #4 (permalink)
Robert
Guest

Quote:
Originally Posted by bana13
A gde se moze pogledati kako to mesto izgleda, mislim jel ima neki dobar sajt?
na zvanicnom sajtu www.lakebracciano.com mozes pronaci korisne informacije u vezi smestaja, restorana, desavanja, kako stici i tome sl. mada je po meni sajt jako los, neprivlacan, sa nekvalitetnim fotkama. Trebalo bi da urade nesto po tom pitanju, ali sta je tu je. Za sve one koji ne znaju o kakvom mestascu se radi, evo nekoliko fotkica
  Reply With Quote
Staro 20-08-2008, 03:19 PM   #5 (permalink)
Junior Member

E, hvala ti Roberte punooo. Jeste, to je to mesto, sada kad si rekao proverila sam na netu. Jel znas mozda da li neke agencije rade aranzmane za Bracciano? Ja sam pokusavala da nadjem, ali nista. Kontam da je jedina varijanta ici individual ???no
Staro 22-08-2008, 10:32 AM   #6 (permalink)
Robert
Guest

E i vi ljudi stvarno, ne mozete bez agencija nigde Sta ce ti agencija? lupi te po dzepu, vise od polovine aranzmana je njihova provizija. Lepo uzmes pogledas preko neta smestaj, nadjes sta ti se svidja i sta ti odgovara, pa onda to lepo rezervises, jos ako planiras par meseci unapred, avio kartu mozes da dobijes po mnogo jeftinijoj ceni, a i ako ides busom, opet ti je jeftinije nego agenciji da placas. Na samom jezeru smestaj je poprilicno skup, krece se oko 30 eur za jednokrevetnu sobu i oko 60 eur za dvokrevetnu po danu, i to je ona neka jeftinija varijanta. Skuplje da i ne pominjem. Upravo zbog toga agencija i ne rade aranzmane za Bracciano, ne isplati im se. Mozda i nije losa varijanta da se uzme neki smestaj u blizini Rima, jeftinije je a opet si tu blizu jezera.
  Reply With Quote
Staro 03-11-2008, 02:39 PM   #7 (permalink)

Registrovan: Apr 2008
Uobičajeno ???: Gde je snimana serija?

Kada smo vec kod lokacija simanja, mene interesuje da li neko zna gde je tacno sniman film Mamma Mia? Cula sam da je sniman na grckim ostrvima, jel to tacno?
Mima je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 07-11-2008, 11:05 AM   #8 (permalink)
Junior Member

Gledala sam film pre neki dan, zaista predivan je. Moje preporuke onima koji ga jos nisu pogledali da to ucine sto pre. Plaze, more, pejzazi, kao da je snimano u Raju
Staro 07-11-2008, 05:28 PM   #9 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Sep 2008

Jako lep film. Inace nisam neki fan mjuzikla, ali ovaj film mi je jako simpatican, mozda zato sto je u pitanju muzika ABBE, ili ona lepota Skopelosa i Skijatosa, vracaju mi se uspomene
DunjaNS je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 18-12-2009, 09:52 AM   #10 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Mar 2008
Uobičajeno

Ovo mi je jedna od omiljenih scena u filmu, more je neverovatno:

nesha je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja