Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Opšte diskusije > Opšta diskusija

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 28-04-2010, 11:29 PM   #1 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Apr 2010
Uobičajeno sutomore smjestaj

dali ce neko dolaziti u sutomoru na ljetovanje?
more-sutomore je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 30-04-2010, 08:31 AM   #2 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008
Uobičajeno

Ako mi verujes, još uvek nisam čula od nekog da ove godine planira letovanje u Crnoj Gori. Obično ako vec idu na letovanje to će biti Grčka (ja na primer), Hrvatska ili Turska, Španija... Mislim da Crna Gora sa sadasnjim cenama ne moze da parira Grčkoj ali uvek ce biti onih koji ce otici u Crnu Goru, valjda vise navike radi. Iskreno, ja se vise osecam domacinom u Turskoj ili Grčkoj nego u Crnoj Gori.
Minja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 30-04-2010, 11:23 AM   #3 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Apr 2010
Uobičajeno visit-sutomore.com

Quote:
Originally Posted by Minja View Post
Ako mi verujes, još uvek nisam čula od nekog da ove godine planira letovanje u Crnoj Gori. Obično ako vec idu na letovanje to će biti Grčka (ja na primer), Hrvatska ili Turska, Španija... Mislim da Crna Gora sa sadasnjim cenama ne moze da parira Grčkoj ali uvek ce biti onih koji ce otici u Crnu Goru, valjda vise navike radi. Iskreno, ja se vise osecam domacinom u Turskoj ili Grčkoj nego u Crnoj Gori.
ove godine u Sutomoru su nize cijene smjestaja. evo jedne ponude sto ja dajem tako nesto nema nidje. da za samo 5e po osobi moj gost dobija u sklopu smjestaja koji je 5e po osobi dobija lezaljke i sucobran na glavnoj sutomorskoj plazi,smjestaj je apartmanskog tipa.
more-sutomore je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 08:45 AM   #4 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Nov 2009
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by more-sutomore View Post
ove godine u Sutomoru su nize cijene smjestaja. evo jedne ponude sto ja dajem tako nesto nema nidje. da za samo 5e po osobi moj gost dobija u sklopu smjestaja koji je 5e po osobi dobija lezaljke i sucobran na glavnoj sutomorskoj plazi,smjestaj je apartmanskog tipa.
Može li neka fotka smeštaja? Hvala
savle je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 26-05-2010, 07:35 PM   #5 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Oct 2009
Uobičajeno da dodam i ja neko slovce

malo me "Minja" naterala sa Grchkom, da dodam svoje razmisljanje na temu letovanja u CG ili GR ili HR ili ESP,

neznam da li zaista misli da neko ko ima porodicu, recimo
4 clana moze da letuje bilo gde jeftinije nego u CG, mozda Minja ide sa drugaricom/deckom ili sl., i svako placa sebi, ali kada treba da jedan novcanik plati mnogo stosta od smestaja, hrane sladoleda pa cak i gorivo, vinjete, i ko zna sta jos onda je smesno i porediti.

Za Hrvatsku ako krenete samo put ce Vas kostati
100-150 € putarine(preskupe)+gorivo,a smestaj ko nadje u Hrvatskoj iole normalan (blize plazi, NE NA OBALI MORA nego samo blize plazi,i apartman NE STUDIO sa krevetima na sprat itd.,itd.,itd za manje od 8-10 € u vansezoni i do 15-20 u sezoni neka mi javi ja idem tamo, isto vazi i za sve ove NAVLAKUSE tipa 99 € za X dana u Tur., GR. i neznam gde sve ne. !?!

O Spaniji i Italiji je izlisno i govoriti pogotovo u prive aranzmanu, a i bilo kako drugacije.

ALO LJUDI, pa koliko VAS kosta vanpansion (coca colica, sladoledi, espreso , kafica u HR , GR, itd.,itd) znaci ne govorim o pizzama, vecherama , izlascima

Mrzi me da kuckam sve sto mi jos pada na pamet, pisao bi dva sata,

samo sam zeleo da RAZMISLITE, a na more neka ide gde ko zeli i moze da plati, i ja bi kada bi mogao bar do Sicilije,
ali mi ne pada na pamet da uzimam kredit za letovanje ili grcam u dugovima za desetak dana odmora, bolje je
ko'lko ima tamo idem.

Pozdrav
designbvr je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 20-06-2010, 01:38 PM   #6 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by designbvr View Post
malo me "Minja" naterala sa Grchkom, da dodam svoje razmisljanje na temu letovanja u CG ili GR ili HR ili ESP,

neznam da li zaista misli da neko ko ima porodicu, recimo
4 clana moze da letuje bilo gde jeftinije nego u CG, mozda Minja ide sa drugaricom/deckom ili sl., i svako placa sebi, ali kada treba da jedan novcanik plati mnogo stosta od smestaja, hrane sladoleda pa cak i gorivo, vinjete, i ko zna sta jos onda je smesno i porediti.

Za Hrvatsku ako krenete samo put ce Vas kostati
100-150 € putarine(preskupe)+gorivo,a smestaj ko nadje u Hrvatskoj iole normalan (blize plazi, NE NA OBALI MORA nego samo blize plazi,i apartman NE STUDIO sa krevetima na sprat itd.,itd.,itd za manje od 8-10 € u vansezoni i do 15-20 u sezoni neka mi javi ja idem tamo, isto vazi i za sve ove NAVLAKUSE tipa 99 € za X dana u Tur., GR. i neznam gde sve ne. !?!

O Spaniji i Italiji je izlisno i govoriti pogotovo u prive aranzmanu, a i bilo kako drugacije.

ALO LJUDI, pa koliko VAS kosta vanpansion (coca colica, sladoledi, espreso , kafica u HR , GR, itd.,itd) znaci ne govorim o pizzama, vecherama , izlascima

Mrzi me da kuckam sve sto mi jos pada na pamet, pisao bi dva sata,

samo sam zeleo da RAZMISLITE, a na more neka ide gde ko zeli i moze da plati, i ja bi kada bi mogao bar do Sicilije,
ali mi ne pada na pamet da uzimam kredit za letovanje ili grcam u dugovima za desetak dana odmora, bolje je
ko'lko ima tamo idem.

Pozdrav
Vidim da me je dotični "designbvr" uzeo na zub, mada mi nije bas najjasnije zasto. To je samo moje misljenje, a ne poziv na verbalni linc.

Hteli su ekskluzivan turizam, bilo im je "muka" od silnih paradajz turista i guzve na plazi, ophodili se prema nama kao prema najgorim gostima a sada kada su Rusi digli ruke od njih, dobri smo i mi. Koliko znam rekla sam da ce uvek biti onih koji ce otici u CG, i ne zelim ja ovde da polemisem i da ubedjujem ljude u nesto, svako neka ide tamo gde mu mogucnosti dozvoljavaju, ali necu da dozvolim da me ovde neko vredja samo zato sto sam iznela svoje mišljenje.

Na nacin kako se ophodite prema nasim turistima, niste zasluzili niti jedan da vam dodje. Po vanpansionskim cenama ste u istom rangu kao i Grčka. Sa hotelima u Turskoj u kojima deca do 12 god imaju sve gratis ne mozete ni da se poredite, i zato nemojte molim vas da ovde iznosite neistine. Slazem se da je prevoz do Grčke naročito do Turske skupljji, ali ako se uzme u obzir sve prednosti koje se dobijaju letovanjem bilo gde osim CG, vredi toliko.

Kada biste počeli nešto da radite, da ulazete vise u turizam, da cenite svakog gosta koji vam ostavi makar i 1eur i kada bi vasi ugostitelji sa istim osmehom usluzili jednog Srba kao i Nemca, onda mozemo usporedjivati neke stvari.
Minja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja