Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Opšte diskusije > Opšta diskusija

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 28-05-2010, 09:38 AM   #1 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Oct 2009
Uobičajeno GDE NA MORE ?!? i za koliko para

malo su me "NEKI" sa Grchkom naterali, da dodam svoje razmisljanje na temu letovanja u CG ili GR ili HR ili ESP, TUR, ili XXX

neznam ko zaista misli da neko ko ima porodicu, recimo
4 clana moze da letuje bilo gde jeftinije nego u CG, mozda taj neko ide sa drugaricom/deckom ili sl., i svako placa sebi, ali kada treba da jedan novcanik plati mnogo stosta od smestaja, hrane sladoleda pa cak i gorivo, vinjete, i ko zna sta jos onda je smesno i porediti.

Za Hrvatsku ako krenete samo put ce Vas kostati
100-150 € putarine(preskupe)+gorivo,a smestaj ko nadje u Hrvatskoj iole normalan (blize plazi, NE NA OBALI MORA nego samo blize plazi,i apartman NE STUDIO sa krevetima na sprat itd.,itd.,itd za manje od 8-10 € u vansezoni i do 15-20 u sezoni neka mi javi ja idem tamo, isto vazi i za sve ove JADNE/SMESNE NAVLAKUSE tipa 99 € za X dana u Tur., GR. i neznam gde sve ne. !?!

O Spaniji i Italiji je izlisno i govoriti pogotovo u prive aranzmanu, a i bilo kako drugacije.

ALO LJUDI, pa koliko VAS kosta vanpansion (coca colica, sladoledi, espreso , kafica u HR , GR, IT, itd.,itd) znaci ne govorim o pizzama, vecherama , izlascima

Mrzi me da kuckam sve sto mi jos pada na pamet, pisao bi dva sata,

samo sam zeleo da RAZMISLITE (ukoliko Vam i cena igra ulogu), a na more neka ide gde ko zeli i moze da plati, i ja bi kada bi mogao malo do Sicilije,
ali mi ne pada na pamet da uzimam kredit za letovanje ili grcam u dugovima za desetak dana odmora, bolje je
ko'lko ima tamo idem.

Pozdrav
designbvr je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja