Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Pitajte stručnjake > Pitanja za turističke agencije

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 10-11-2008, 04:29 PM   #1 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Mar 2008
Uobičajeno Letovanje 2009

Kada mozemo da ocekujemo da ce se pojaviti ponude za narednu sezonu? Prema vasem misljenu da li ce se cene zadrzati na ovogodisnjem nivou?
Hvala
kaja81 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 11-11-2008, 05:46 PM   #2 (permalink)
Junior Member

Send a message via MSN to danja
Uobičajeno ???: Letovanje 2009

Quote:
Originally Posted by kaja81
Kada mozemo da ocekujemo da ce se pojaviti ponude za narednu sezonu? Prema vasem misljenu da li ce se cene zadrzati na ovogodisnjem nivou?
Hvala
Prve cenovnike za narednu letnju sezonu ocekujte oko 15.12.2008. kada ce biti i dosta mogucnosti za razne popuste i do 15% za rane uplate, ipak vecina agencija ce izaci sa cenama u januaru 2009.Po nekim prognozama cene ce se povecati za nekih 10%.
Pozdrav, Danja

Staro 12-11-2008, 09:55 AM   #3 (permalink)

Registrovan: Nov 2008

Naredne sezone suprug i ja planiramo da sa decom idemo po prvi put u Grcku. Zbog njih nam je vazno da put ne bude previse naporan a i da je destinacija prilagodjena njima. Sta predlazete?

Hvala puno.
sweet021 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 12-11-2008, 10:01 AM   #4 (permalink)
vujanov
Guest

Uobičajeno Letovanje 2009

Zasto je Lefkada zapostavljena od strane nasih agencija? Malo agencija radi aranzmane za ovu destinaciju.
  Reply With Quote
Staro 12-11-2008, 02:06 PM   #5 (permalink)
Junior Member

Uobičajeno ???: ???: Letovanje 2009

Quote:
Originally Posted by sweet021
Naredne sezone suprug i ja planiramo da sa decom idemo po prvi put u Grcku. Zbog njih nam je vazno da put ne bude previse naporan a i da je destinacija prilagodjena njima. Sta predlazete?

Hvala puno.
Izbor letovalista zavisi prvenstveno od interesovanja odredjene osobe ali ja bih Vam predlozila Polihrono na Halkidikiju. Udaljeno je oko 90 km od Soluna , put nije naporan, a mesto je prilagodjeno porodicnom odmor. Plaza je siroka, pescana i ulaz u more je postepen. Hanioti je udaljen 4 km od Polihrona a Pefkohori 8 km tako da mozete i da se prosetate do Haniotija ili odete busom do Pefkohorija karta je oko 1.5 € . Takodje Polihrono je jos uvek jeftinije od Haniotija i Pefkohorija. Na Olimpskoj rivijeri bih preporucila Nei Pori a kao trecu opciju Stavros koji se nalazi na putu prema Kavali i Tasos. Oba mesta u zaledju imaju planine tako da se tu mesa planinski i morski vazduh i veceri su prijatne . Sva mesta su udaljena oko 90 km od Soluna tako da mozete to iskoristiti i za posetu vodenom parku gde ce Vasa deca sigurno uzivati. U svakom slucaju uvek mozete svratiti u agenciju i pre pocetka sezone da na vreme saznate jos vise o ovim mestima.
Pozdrav
Staro 12-11-2008, 02:13 PM   #6 (permalink)
Junior Member

Quote:
Originally Posted by vujanov
Zasto je Lefkada zapostavljena od strane nasih agencija? Malo agencija radi aranzmane za ovu destinaciju.
Moram biti iskrena ne znam konkretan razlog zasto agencije nemaju u svojoj ponudi Lefkadu. Mogu samo da predpostavim da je kao i u svakom biznisu i ovde ponuda kreirana u zavisnosti od trendova u putovanju, novcanih mogucnosti, itd. Moja prijateljica je bila u sopstvenoj reziji prosle godine na Lefkadi i odusevila se. Tako da mislim , kao sto je i Zakintos ove godine bio hit, a trebalo je nekoliko godina da se pokrene i zazivi ova destinacija, tako ce i Lefkada sigurno u narednom periodu da postane sastavni deo ponude agencija . Samo treba sto vise potencijalnih klijenata da se interesuje za to ostrvo upravo na ovaj nacin kao i Vi sada.
Pozdrav
Staro 18-11-2008, 11:25 AM   #7 (permalink)
Junior Member

Verovatno vec kao iskusni putnik obisli ste mnogo zemalja. Iako su kod nas vrlo popularne destinacije Grcka, Turska, Crna Gora, Bugarska, Egipat, Tunis i sl. i to najvise zbog cena i viza, po vasem misljenju, kojoj od ovih zemalja biste dali prednost za planiranje letovanja na njenim destinacijama? Hvala.
nesha je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 19-11-2008, 01:24 PM   #8 (permalink)
Junior Member

Uobičajeno ???: ???: Letovanje 2009

Quote:
Originally Posted by nesha
Verovatno vec kao iskusni putnik obisli ste mnogo zemalja. Iako su kod nas vrlo popularne destinacije Grcka, Turska, Crna Gora, Bugarska, Egipat, Tunis i sl. i to najvise zbog cena i viza, po vasem misljenju, kojoj od ovih zemalja biste dali prednost za planiranje letovanja na njenim destinacijama? Hvala.
Izbor destinacije za letovanje kao sto sam vec jednom rekla je pored ostalog i stvar ukusa. Poznajem stranke koji 20 godina idu u letovaliste Paralia u Grckoj gde ja licno ne bih isla. Ali moj neki izbor bi bio Turska grad Marmaris i Fetije, Grcka ostrva, Egipat Hurgada sa predivnim Rajskim ostrvom , belim peskom, pravi raj za ronioce je Crveno more, a kao nesto sto je zanimljivije od ove uobicajene ponude je letovanje u Spaniji sa usputnim obilascima Italije i Francuske i sa 7 punih pansiona u Lloret de mar-u. Na Vama je da dodjete u agenciju sa nekom okvirnom idejom kako bi trebao da izgleda Vas godisnji odmor pa da onda zajedno pronadjemo najidealniju destinaciju za Vas.
Pozdrav
Staro 22-11-2008, 09:56 AM   #9 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008

Naredne sezone želela bih da odem po prvi put u Tursku, do sada je to nekako uvek po pravilu bila Gr?ka i Crna Gora. Spominjali ste vec u jednom odgovoru Tursku - Marmaris, kao vas izbor letovališta u ovoj zemlji. Mene zanima gde su u Turskoj najlepše plaže i bogat no?ni život?
Minja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 25-11-2008, 02:01 PM   #10 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Nov 2008

Suprug i ja se dvoumimo oko izbora letovališta u Gr?koj: Krf ili Parga? Sta biste nam vi preporu?ili od ova dva? Gde su lepše plaže? Hvala puno i veliki pozdrav.
ssanja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja