|
|
 |
|
10-11-2008, 04:29 PM
|
#1 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Mar 2008
|
Letovanje 2009
Kada mozemo da ocekujemo da ce se pojaviti ponude za narednu sezonu? Prema vasem misljenu da li ce se cene zadrzati na ovogodisnjem nivou?
Hvala
|
|
|
11-11-2008, 05:46 PM
|
#2 (permalink)
|
|
Junior Member
|
???: Letovanje 2009
Quote:
|
Originally Posted by kaja81
Kada mozemo da ocekujemo da ce se pojaviti ponude za narednu sezonu? Prema vasem misljenu da li ce se cene zadrzati na ovogodisnjem nivou?
Hvala 
|
Prve cenovnike za narednu letnju sezonu ocekujte oko 15.12.2008. kada ce biti i dosta mogucnosti za razne popuste i do 15% za rane uplate, ipak vecina agencija ce izaci sa cenama u januaru 2009.Po nekim prognozama cene ce se povecati za nekih 10%.
Pozdrav, Danja
|
12-11-2008, 09:55 AM
|
#3 (permalink)
|
Registrovan: Nov 2008
|
Naredne sezone suprug i ja planiramo da sa decom idemo po prvi put u Grcku. Zbog njih nam je vazno da put ne bude previse naporan a i da je destinacija prilagodjena njima. Sta predlazete?
Hvala puno.
|
|
|
12-11-2008, 10:01 AM
|
#4 (permalink)
|
|
Guest
|
Letovanje 2009
Zasto je Lefkada zapostavljena od strane nasih agencija? Malo agencija radi aranzmane za ovu destinaciju.
|
|
|
|
12-11-2008, 02:06 PM
|
#5 (permalink)
|
|
Junior Member
|
???: ???: Letovanje 2009
Quote:
|
Originally Posted by sweet021
Naredne sezone suprug i ja planiramo da sa decom idemo po prvi put u Grcku. Zbog njih nam je vazno da put ne bude previse naporan a i da je destinacija prilagodjena njima. Sta predlazete?
Hvala puno.
|
Izbor letovalista zavisi prvenstveno od interesovanja odredjene osobe ali ja bih Vam predlozila Polihrono na Halkidikiju. Udaljeno je oko 90 km od Soluna , put nije naporan, a mesto je prilagodjeno porodicnom odmor. Plaza je siroka, pescana i ulaz u more je postepen. Hanioti je udaljen 4 km od Polihrona a Pefkohori 8 km tako da mozete i da se prosetate do Haniotija ili odete busom do Pefkohorija karta je oko 1.5 € . Takodje Polihrono je jos uvek jeftinije od Haniotija i Pefkohorija. Na Olimpskoj rivijeri bih preporucila Nei Pori a kao trecu opciju Stavros koji se nalazi na putu prema Kavali i Tasos. Oba mesta u zaledju imaju planine tako da se tu mesa planinski i morski vazduh i veceri su prijatne . Sva mesta su udaljena oko 90 km od Soluna tako da mozete to iskoristiti i za posetu vodenom parku gde ce Vasa deca sigurno uzivati. U svakom slucaju uvek mozete svratiti u agenciju i pre pocetka sezone da na vreme saznate jos vise o ovim mestima.
Pozdrav
|
12-11-2008, 02:13 PM
|
#6 (permalink)
|
|
Junior Member
|
Quote:
|
Originally Posted by vujanov
Zasto je Lefkada zapostavljena od strane nasih agencija? Malo agencija radi aranzmane za ovu destinaciju.
|
Moram biti iskrena ne znam konkretan razlog zasto agencije nemaju u svojoj ponudi Lefkadu. Mogu samo da predpostavim da je kao i u svakom biznisu i ovde ponuda kreirana u zavisnosti od trendova u putovanju, novcanih mogucnosti, itd. Moja prijateljica je bila u sopstvenoj reziji prosle godine na Lefkadi i odusevila se. Tako da mislim , kao sto je i Zakintos ove godine bio hit, a trebalo je nekoliko godina da se pokrene i zazivi ova destinacija, tako ce i Lefkada sigurno u narednom periodu da postane sastavni deo ponude agencija . Samo treba sto vise potencijalnih klijenata da se interesuje za to ostrvo upravo na ovaj nacin kao i Vi sada.
Pozdrav
|
18-11-2008, 11:25 AM
|
#7 (permalink)
|
|
Junior Member
|
Verovatno vec kao iskusni putnik obisli ste mnogo zemalja. Iako su kod nas vrlo popularne destinacije Grcka, Turska, Crna Gora, Bugarska, Egipat, Tunis i sl. i to najvise zbog cena i viza, po vasem misljenju, kojoj od ovih zemalja biste dali prednost za planiranje letovanja na njenim destinacijama? Hvala.
|
|
|
19-11-2008, 01:24 PM
|
#8 (permalink)
|
|
Junior Member
|
???: ???: Letovanje 2009
Quote:
|
Originally Posted by nesha
Verovatno vec kao iskusni putnik obisli ste mnogo zemalja. Iako su kod nas vrlo popularne destinacije Grcka, Turska, Crna Gora, Bugarska, Egipat, Tunis i sl. i to najvise zbog cena i viza, po vasem misljenju, kojoj od ovih zemalja biste dali prednost za planiranje letovanja na njenim destinacijama? Hvala.
|
Izbor destinacije za letovanje kao sto sam vec jednom rekla je pored ostalog i stvar ukusa. Poznajem stranke koji 20 godina idu u letovaliste Paralia u Grckoj gde ja licno ne bih isla. Ali moj neki izbor bi bio Turska grad Marmaris i Fetije, Grcka ostrva, Egipat Hurgada sa predivnim Rajskim ostrvom , belim peskom, pravi raj za ronioce je Crveno more, a kao nesto sto je zanimljivije od ove uobicajene ponude je letovanje u Spaniji sa usputnim obilascima Italije i Francuske i sa 7 punih pansiona u Lloret de mar-u. Na Vama je da dodjete u agenciju sa nekom okvirnom idejom kako bi trebao da izgleda Vas godisnji odmor pa da onda zajedno pronadjemo najidealniju destinaciju za Vas.
Pozdrav
|
22-11-2008, 09:56 AM
|
#9 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Jul 2008
|
Naredne sezone želela bih da odem po prvi put u Tursku, do sada je to nekako uvek po pravilu bila Gr?ka i Crna Gora. Spominjali ste vec u jednom odgovoru Tursku - Marmaris, kao vas izbor letovališta u ovoj zemlji. Mene zanima gde su u Turskoj najlepše plaže i bogat no?ni život?
|
|
|
25-11-2008, 02:01 PM
|
#10 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Nov 2008
|
Suprug i ja se dvoumimo oko izbora letovališta u Gr?koj: Krf ili Parga? Sta biste nam vi preporu?ili od ova dva? Gde su lepše plaže? Hvala puno i veliki pozdrav.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Pravila Postanja
|