|
|
 |
|
26-08-2008, 09:59 AM
|
#1 (permalink)
|
Registrovan: Mar 2008
|
Kampovanje u Srbiji
Ako ste imali priliku da kampujete na nekim lepim mestima podelite svoja iskustva sa ostalima, i koja mesta preporucujete?
|
|
|
03-09-2008, 06:44 PM
|
#2 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Apr 2008
|
Odg: Kampovanje u Srbiji
Bez svake sumnje "Kamp Toma" is the best. Pripada tj. nalazi se u sklopu nacionalnog parka Djerdap. Mozes doci kamperom (ako ga imas) a moze se boraviti u sopstvenim satorima ili iznajmiti bungalov za 3-4 osobe. Kamp je mali,ali to ga cini jos privlacnijim, ima svoju plazu jer je smesten na samoj obali Dunava, restoran, sportske terene. Ja sam bio proletos tamo sa drustvom, pecali smo i vozili se camcima, ma extra je.
|
|
|
04-09-2008, 09:53 AM
|
#3 (permalink)
|
|
Guest
|
Gde se tacno nalazi taj kamp, blizu D. Milanovca, Golubca...? Kako najbolje stici do tamo? I da, kojim mesecima je otvoren?
|
|
|
|
04-09-2008, 03:25 PM
|
#4 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Apr 2008
|
Pa ima jedno 20ak kilometara od Golupca, iduci prema Donjem Milanovcu. Imajuci u vidu opremu koja se sve nosi za kampovanje najbolja varijanta ti je ici kolima, bar smo mi tako, a kada se podeli gorivo i jeftinije je. Od Beograda imas nekih 120-130km, nije zaista daleko. Kamp je otvoren od 1. maja do 1. septembra, kao i svi uglavnom kod nas.
|
|
|
05-09-2008, 02:17 PM
|
#5 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Mar 2008
|
Nisam bas neki strucnjak kada je u pitanju kampovanje, pa me zanima kako funkcionise rad nekog kampa, u smislu da li se placa mesto i koliko to otprilike kosta? Da li postoji odredjeni period za koji se zakupljuje ili kako vec to sve ide?
Pozdrav svim kamperima
|
|
|
11-04-2009, 12:41 PM
|
#6 (permalink)
|
Registrovan: Apr 2009
|
par predloga iz zapadne Srbije :-)
reka Gradac-stene, pecine, prelepa reka i priroda, stara rimska utvrdjenja, u donjem delu konjicki klub i kafici u etno stilu.raj za musicare-ima pastrmke..
Valjevske planine-Povlen , Medvednik, Jablanik koji nisu preterano tesko dostupni za dolazak...
I na kraju, koga zanimaju avanture, nek pogleda www.wildserbia.com
pozdrav!
|
11-04-2009, 01:54 PM
|
#7 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Jul 2008
|
Quote:
|
Originally Posted by ivanas
par predloga iz zapadne Srbije :-)
reka Gradac-stene, pecine, prelepa reka i priroda, stara rimska utvrdjenja, u donjem delu konjicki klub i kafici u etno stilu.raj za musicare-ima pastrmke..
Valjevske planine-Povlen , Medvednik, Jablanik koji nisu preterano tesko dostupni za dolazak...
I na kraju, koga zanimaju avanture, nek pogleda www.wildserbia.com
pozdrav!
|
Reci mi, koji kamp preporucujes u blizini? ???
|
|
|
27-05-2009, 11:20 AM
|
#8 (permalink)
|
Registrovan: Apr 2009
|
Pa uredjeni kamp (sa wcom, tush kabinama,..) ne postoji u ovom kraju.
Za klasicno kampovanje sa satorom, preporucujem reku Gradac.
Sama reka je duga 17km i ima vise lepih mesta za kampovanje. Kao jedno od lepsih izdvojio bih Sareno platno. Ako nekog bas zanima kako da dodje tamo, neka mi posalje poruku.
pozdrav
ivan
|
29-01-2010, 12:45 PM
|
#9 (permalink)
|
|
Junior Member
Registrovan: Jan 2010
|
Ćao prijatelji, vidim da je tema prilično stara ali bih se uključio u diskusiju. Mene ustvari zanima neko mesto koje nije tipično uređeno kamp-naselje, več neka individualna varijanta,znate ono fantastična priroda pored neke reke ili jezera, zabodeš zastavicu,zabaciš štapove i pustiš mozak na pašu, i tako par dana.Ako neko zna slično mesto bilo bi lepo da javi, bio bih mu zahvalan.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Pravila Postanja
|