Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Turističke destinacije > Srbija

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 08-10-2008, 11:15 PM   #1 (permalink)
vujanov
Guest

Uobičajeno Manastiri Srbije

Srpski manastiri su mesta koja me poprili?no zanimaju i voleo bih u budu?e da posetim neke. Da li je neko bio u nekom od naših manastira i proveo tamo koji dan. Ako jeste,voleo bih da mi otkrije svoje utiske posete i boravka i preporuci neki od njih. Da li postoje neki uslovi da bi ?ovek mogao da ostane i preno?i u manastiru ili samo tako,jednostavno ode i zamoli da ostane par dana. Unapred hvala i pozdrav.
  Reply With Quote
Staro 18-10-2008, 07:05 PM   #2 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008
Uobičajeno Manastiri Srbije

Ja sam bila u Ostrogu (ako se to jos uvek moze nazvati nasim manastirom) u aprilu, bila je to neka tura koju je organizovala jedna turisticka agencija, mada smo imali djakona za vodica, jako je lepo sve ispricao, puno zanimljivih informacija nam je dao. Nocilo se u Ostrogu, ali je to bila varijanta spavanja na otvorenom, onako pod otvorenim nebom, na travi u vrecama za spavanje (ko je imao), a ko nije (kao ja na primer) snalazio se kako je umeo. Ipak, i nije bilo lose, samo malo hladnjikavo To je ono sto ti ja mogu reci, e sad da li postoji varijanta da se pojavis u nekom manastiru i da mozes nociti u njihovim konacima, to na zalost ne znam. Verujem da nekako moze.
Minja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja