Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Turističke destinacije > Srbija

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 17-12-2009, 08:47 AM   #1 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008
Uobičajeno Zimovanje na planinama Srbije

Od naših planina na zimovanju bila sam samo na Zlatiboru. Pošto mi je već nekako iz godine u godinu Zlatibor dosadio, (iako je tamo zaista prelepo) imam želju da odem negde drugde. Koju planinu još preporučujete???
Minja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 18-12-2009, 09:30 AM   #2 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Mar 2008
Uobičajeno

Zavisi od toga šta želiš i šta tražiš. Zlatibor je odličan i za odmor i za dobar provod, što recimo nije slučaj sa Tarom. Meni je recimo Zlatibor draži upravo zbog toga što ima za svakoga nešto. Ko želi miran odmor na snegu i čistom vazduhu pronaći će ga isto kao i onaj ko želi dobar noćni provod. Tara je uglavnom rezervisana za porodične ljude kao i školarce koji organizovano ovde provode zimski raspust. Kad je u pitanju Kopaonik kao naš najelitniji ski centar, treba imati u vidu da se i cene kreću u tom smeru. To je mesto gde uvek možeš nekog poznatog videti i biti viđen, i to ima svoju cenu Sa druge strane, nema lepše planine kod nas od Kopaonika, bar po meni. Ipak, Golija, Stara planina, Divčibare.. ski centre kojima vreme tek dolazi itekako vredi posetiti. Istina, na Staroj planini još uvek nisam bila, ali kažu da je tamo zaista prelepo.
kaja81 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja