Parga – Robinson

11 dana/10 noćenja, autobuski prevoz, apartmanski smeštaj. Cena aranžmana: od 86 eur

robinson

Robinson Adventure Team

adresa: Beogradska 29, 11000 Beograd
e-mail: info@robinson.rs
tel: 011/334-67-76

 

Vila Diogenis

Vila Diogenis je izuzetno lepa vila se nalazi u maslinjaku iznad Valtos plaže, na 400m od mora i isto toliko od starog grada Parge. Sastoji se iz nekoliko objekata sa velikim vrtom i ukusno uređenim terasama. Vila Diogenis je  “A” kategorije, po lokalnoj kategorizaciji. Idealna je za vaše letovanje i odmor u Grčkoj. Poseduje bazen sa suncobranima i ležaljkama.
Struktura studija:

*Apartmani 03: smešteni su u visokom prizemlju i na prvom spratu, opremljeni modernim nameštajem i poseduju moderno opremljenu spavaću sobu sa francuskim krevetom, i dnevnim boravkom sa velikim trosedom za dodatnu treću osobu, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), novo moderno kupatilo sa tuš kadom, SAT-TV, klima uz doplatu i velika terasa sa garniturom
za sedenje.

*Studio 02: standardno opremljeni, poseduju dvokrevetnu sobu bez dnevnog boravka. Mogućnost pomoćnog ležaja.

Vila Diogenis -

Vila Diogenis -

CENOVNIK – PARGA LETO 2016

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu MARFIN BANKE za efektivu na dan uplate.
Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska.
Kreditom  poslovnih  banaka  po  uslovima  koje  određuje  banka  prema  klijentu,  a  na  osnovu  predračuna  koji  se  dobija  u  agenciji.  Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke).
Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja)
NAPOMENA: Agencija Robinson ima potpisane ugovore o povoljnijim uslovima plaćanja za klijente banaka: Marfin banka, Banca intesa, Komercijalna banka, Societe Generale banka.

Ostavite komentar